I un altre Echo beach

A quick note about an old finished project to update the blog: the second Echo beach I’ve knit, again with Maclace 600 from Greta and the fibers. A present for a good friend of mine who immediately found the matching ring out of her ring stash.

Fa molts dies que no publico cap apunt, però no és perquè hagi aturat l’activitat; al contrari, no paro: 2 KAL (un d’ells amb cinc patrons diferents i on faig de “capità”), un xal per encàrrec, dos per a mi, un curs d’espardenyes, un curs de costura… més tota la resta.

El d’avui, però, no és un projecte recent. Pensat com a regal d’aniversari per una amiga, al final va convertir-se en un regal de no aniversari ja que no vaig ser a temps d’acabar-lo el dia que tocava. Per sort, hi ha més dies que llonganisses i un regal mai fa mandra fer-lo. És el xal Echo beach, de Kieran Foley.

És la segona vegada que teixeixo aquest patró: el primer el vaig rifar l’any passat per celebrar l’aniversari del blog. Vist l’èxit, i algunes indissimulades sol·licituds, vaig decidir fer-ne un altre. El fil és el mateix, Maclace 600 de Greta and the fibers, 100 % llana merina, del qual n’he gastat gairebé 522 m fent servir agulles de 3,25 mm. La peça fa 170 cm de llarg i 45 cm d’ample. A continuació teniu quatre imatges del resultat (si en voleu veure alguna més o consultar els detalls del projecte, feu clic a la imatge):

Echo beach, de Kieran Foley (feu clic per anar a la pàgina del projecte)

Echo beach, de Kieran Foley (feu clic per anar a la pàgina del projecte)

Finalment, vaig tenir l’oportunitat de fer-lo arribar a la seva destinatària, que no només va estar contenta de rebre’l, sinó que de seguida va trobar amb què combinar-lo el dia que l’estreni…

Foto robada vilment de l'instagram de l'Anna (clic a la imatge per anar-hi)

Foto robada vilment de l’instagram de l’Anna (clic a la imatge per anar-hi)

10 Comments to "I un altre Echo beach"

 1. 20 juliol 2014 - 4:10 pm | Permalink

  Precioso!!!
  Cuando vi el primero ya me encapriche, terminara en algún momento por caer

 2. viocanto's Gravatar viocanto
  20 juliol 2014 - 5:46 pm | Permalink

  Había visto el primero que hiciste y me encantó. Creía que no podía haber un color más apropiado que el que habías elegido… pero después de ver este ya no sé qué decirte. ¡Me encanta!

  Me intimida mucho eso de tejer y luego deshacer. ¿Es muy complicado de hacer?

 3. 20 juliol 2014 - 9:34 pm | Permalink

  Preciós, preciós, preciós!!!! ( tu. El xal també…) :_)

 4. 21 juliol 2014 - 10:31 am | Permalink

  m’ofereixo com a destinatària d’algun dels meravellosos xals que teixeixes que no tingui caseta on anar… jajajja desinteressadament ^_^

  m’és igual el color i el patró… faltaria!!!

  maremeva quines manetes que tens!!!

 5. 29 juliol 2014 - 6:36 am | Permalink

  Bravo!

  Et veig molt enfeinat, Ferran, i això està molt bé! Volem veure més fotos de les coses precioses com aquesta que fas!

Leave a Reply

1 Trackback to "I un altre Echo beach"

 1. on 26 juliol 2014 at 9:56 am