A Childhood Memory, de Maria Dunkels

In which the author shows to his readers his last finished project: A childhood memory, by Maria Dunkels.

Encara falten quinze dies per acabar el KAL (vegeu aquí i aquí), però alguns participants ja hem acabat de teixir el xal. Tot i ser un patró relativament senzill, no m’he estalviat alguns errors que m’han obligat a desfer i refer, sobretot, la part de la vora, però finalment està acabat i bloquejat. 127 grams de llana i 174 granets després, aquest és el resultat:

2014_gatf_kal_childhood_03

(Feu clic a la imatge per veure els detalls del projecte)

Ara només ens falta esperar que tothom vagi acabant i publicant les fotos a per poder fer el sorteig dels dos premis d’aquest KAL: una troca de Silk me lace de Greta and the fibers i un patró de Maria Dunkels. Qui serà l’afortunat o l’afortunada? Això no ho sabrem fins el 24 de febrer…

Leave a Reply