Garter stitch blanket, de Sarah Hatton

In which the author shows to his readers the blanket he knitted for his ex-sister-in-law’s newborn daughter, Lucía.

Aquesta manta de nadó va ser una de les darreres peces que vaig teixir el 2013. Vaig decidir fer-la com a regal de benvinguda per la Lucía, la segona filla de la meva excunyada, que va néixer el dia 5 de gener.

El patró prové del mateix llibre d’on vaig treure la idea pel vestit de l’Ares, 10 simple projects for cosy babies. Per sort, aquest patró sí que era simple i no em va portar els problemes que vaig tenir amb el vestit.

Vaig utilitzar Baby merino silk DK de Rowan, una llana amb seda molt suau i gustosa, i que té uns colors força bonics. No em vaig apartar gaire de l’exemple del llibre i vaig fer servir la mateixa combinació de colors, però canviat el cru del prototipus pel blanc. També vaig modificar una mica les mesures, després de fer la mostra i comprovar que no coincidia amb la de la dissenyadora: cada quadrat fa 20 punts d’ample i 38 passades d’alt.

2013_manta_sarah-hatton_garter-stitch-blanket_02

Feu clic a la imatge per veure els detalls del projecte

 

4 Comments to "Garter stitch blanket, de Sarah Hatton"

  1. 29 gener 2014 - 6:33 am | Permalink

    M’agrada molt, sembla molt dolca.

  2. 2 febrer 2014 - 11:38 pm | Permalink

    Quina manta més maca, has ecollit uns colors molt agradables

Leave a Reply