KAL A Childhood memory, 2

In which the author shows to his readers the finished part of the shawl A childhood memory.

De mica en mica, s’omple la pica; i punt a punt, els projectes creixen. El patró del xal A childhood memory no és difícil, però cal anar amb compte amb les bastes: és molt fàcil que caiguin quan fas la passada del revés, si no t’hi fixes.

He fet tres repeticions del gràfic A (el patró en recomana 2 per al gruix de llana que estic fent servir, però dóna l’opció d’afegir-ne més si es vol el xal més gran) i tot just començar el gràfic de la vora, he hagut de desfer tres passades senceres perquè m’havia equivocat a la tercera passada i no podia «arreglar»* l’error. Però segueixo endavant.

2014_gatf_kal_childhood_02

*El concepte arreglar té molts sinònims però, bàsicament, consisteix a fer trampa per no haver de desfer una peça. A vegades és fàcil: que et sobren punts, fas un minvat; que te’n falten, fas un augment… però quan es tracta de calats, és més complicat: un augment o un minvat al lloc equivocat, fa que el dibuix ja no coincideixi. I llavors només queda un opció: desfer.

Leave a Reply