Sandycove, de Kieran Foley

In which the author shows to his readers one of the shawls he gave as a Christmas present last December.

Tinc una fan que cada vegada que veu alguna de les peces que teixeixo no s’està d’elogiar-la. Com que, a més, és una persona sense la qual tindríem molta més feina a casa de la que tenim, l’any passat vaig pensar que no estaria malament regalar-li per Nadal una peça teixida a mà. Ella també teixia i estava segur que, si més no, valoraria l’esforç.

La decisió no sé ni com vaig prendre-la: diria que primer vaig començar a teixir i després vaig decidir que seria per la Ramona. El patró es diu Sandycove i es de Kieran Foley, un dissenyador que vaig descobrir deu fer un any. Amb aquest dissenyador he viscut un canvi curiós: he passat de pensar que mai no seria capaç de teixir cap dels seus patrons a teixir-ne tres el darrer any, més un altre que tinc a mig fer. Resulta que els patrons semblen més complicats que el que són realment, tot i que a vegades es fa una mica avorrit seguir-los.

La llana és una Madelinetosh merino light, color Olivia. En tenia una troca, comprada fa temps, i vaig aprofitar l’encàrrec per a l’intercanvi de Nadal per fer-me’n portar una altra. Va ser un error: les tintades de Madelinetosh no són regulars i no estan identificades; fins i tot una mateixa tintada pot tenir matisos diferents. La nova troca és més clara que l’antiga, però afortunadament no es nota massa.

Un cop bloquejada, l’estola fa 185 cm x 46 cm. Si en voleu saber més detalls, feu clic a la imatge.

2013_kieran-foley_sandycove_09

4 Comments to "Sandycove, de Kieran Foley"

  1. 9 gener 2014 - 2:50 pm | Permalink

    De lujo!!!

  2. 10 gener 2014 - 9:08 am | Permalink

    Preciós! I la llana, un luxe treballar-la.

Leave a Reply