KAL A Childhood memory

In which the author announces the start of the KAL A childhood memory at the group Greta and the fibers on Ravelry.

Avui comencem una nova aventura teixidora. I dic comencem, perquè som 35 persones que teixirem entre avui i el 16 de febrer el xal A Childhood Memory, de Maria Dunkels. Serà el primer KAL de l’any del grup Greta and the fibers a Ravelry (GATF a partir d’ara).

Tot començà l’any passat, quan a la Marga se li va acudir rifar algunes troques de les seves llanes entre tots els projectes que s’acabessin durant els mesos de l’estiu. Una de les guanyadores va ser la iaiaimma, precisament per aquest xal; i com que a la iaiaimma li agrada embolicar la troca, va proposar que organitzar un KAL amb aquest patró i em va convèncer de portar part de l’organització (no li va costar gaire, ho reconec).

I, per acabar-ho d’enredar, hem aconseguit premis que se sortejaran entre tots els participants que acabin el xal el 16 de febrer: una troca de Silk me lace de GATF (cortesia de la Marga) i el patró del xal And the moonbeams kiss the sea (cortesia de la dissenyadora, que també participa al KAL).

Tot i que no és obligatori, moltes participants han escollit filats de GATF. Jo també n’he triat un dels seus: una Socks Premium de color gris. Ja veurem què en surt.

 2014_gatf_kal_childhood_01

5 Comments to "KAL A Childhood memory"

  1. viocanto's Gravatar viocanto
    7 gener 2014 - 2:07 pm | Permalink

    ¡Qué tentador! Estaba buscando un chal para regalar este verano y este me encanta. Si no fuese porque en cualquier momento nace el alien y no voy a poder seguir los plazos lo intentaba. No obstante me lo guardo en favoritos, a ver si pasado el caos de los primeros meses lo puedo hacer.

  2. 7 gener 2014 - 7:08 pm | Permalink

    Clar….. per teixir tinc que embolicar la troca, no ???

Leave a Reply