Va de Nadal

In which the author shows to his readers the Christmas cards he sent to his friends and family, and the cowl and the shawl he gave to his sisters-in-law as Christmas presents.

Des que tinc aquesta dèriaaquest vici… aquesta afició a teixir, el mes de desembre es converteix en una cursa contra rellotge. D’una banda, les felicitacions nadalenques, que ja fa dos anys que inclouen un detall teixit; de l’altra, l’intercanvi de Nadal de Teixicòmanes; a més dels regals de Nadal, i els projectes que s’han d’acabar sí o sí abans que comenci l’any nou. Però, és clar, el mes té els dies que té, i els dies no tenen més de vint-i-quatre hores (més de la meitat de les quals s’han de dedicar a activitats supèrflues com dormir, treballar, cuinar, menjar, etc.). Que em podria organitzar millor? No ho dubto pas, però ja ho dono per impossible. O no, perquè al calendari hi tinc programada la tasca “nadales” per a l’octubre de l’any vinent, i ja tinc previstos alguns regals, però ja veurem.

Nadales

De tot, les nadales va ser el primer que vaig acabar, a temps d’enviar-les abans del dia de Nadal (tot i que em temo que algunes encara no deuen haver arribat). Un estel de Nadal de ganxet amb la cua cosida al targetó i un missatge de bon Nadal han fet el fet, enguany. Si no recordo malament, en vaig fer trenta, que es diu aviat.

2013_nadal_starry-christmas_01

(feu clic a la imatge per veure els detalls del projecte)

Regals

El problema de malacostumar la família és que ara ja esperen algun detall teixit com a regal de Nadal —o potser sóc jo, que crec que n’esperen un— però no és fins a l’últim moment que hi penso. Aquest any no n’hi havia d’haver cap, però la cunyada em va demanar un coll i una amiga em va recordar que tenia un parell de xals acabats… en fi, que al final les dones de la família van tenir totes el seu regal. Dos ja els vaig ensenyar per aquí (l’Echo flower i Los lirios). Els altres dos han estat: el Lowborow cowl, teixit amb Silk me worsted de Greta and the fibers per a la cunyada:

2013_thao-nguyen_lowbrow-cow_02

(feu clic a la imatge per veure els detalls del projecte)

 

I el South Bay shawlette, teixit amb Drops Delight color 13:

2013_lyon-brand_-south-bay_01

(feu clic a la imatge per veure els detalls del projecte)

 

Puc afirmar que tots quatre regals han estat un èxit absolut.

4 Comments to "Va de Nadal"

  1. Júlia's Gravatar Júlia
    1 gener 2014 - 2:04 am | Permalink

    Si jo fos familiar teu també esperaria un detall dels teus per Nadal. De fet no ho sóc, de família, però igualment l’espero. Petons

  2. 28 febrer 2014 - 11:27 am | Permalink

    M’ha encantat el teu blog!! Jo també vaig anar a una escola “laica catalana” i vam aprendre a fer ganxet i mitja i marquetería i estels i macramé… Fa tres setmanes vaig fer un curs de “drapet” i em vaig re-enganxar al ganxet!! Déu n’hi dó de la curradeta de les 30 postals!! Escolta, si veus que tens temps, me’n pots fer arribar una… ;-o) jajaja
    Siau!!

Leave a Reply