Fisherman’s farrow rib, de Lara Schmidt

In which the author shows to his readers the scarf he knitted for his husband: yet another Fisherman’s farrow rib with Malabrigo Rios.

Aquesta és la segona vegada que teixeixo aquest patró de Lara Schmidt i molt em temo que no serà la darrera. El Manel em va demanar el 2011 una bufanda que l’abrigués bé: i vaig deixar que triés la llana i el color que li agradés més (una Malabrigo Rios de color blau Teal feather), i el punt el vaig triar jo. Li va agradar tant que, quan em va demanar que li teixís una bufanda per aquest hivern, va insistir que fos la mateixa llana i el mateix punt. L’unica diferència ha estat el color, que enguany ha estat el Sunset.

Vaig començar a teixir-la al juliol i no la vaig acabar fins a l’octubre, abans que comencés a fer fred de debò. Fa més de dos metres de llargària i hi he emprat quatre troques de llana.

2013_bufanda_manel_malrios_02

Feu clic a la imatge si en voleu veure més imatges i els detalls del projecte.

"Fisherman's farrow rib, de Lara Schmidt", 5 out of 5 based on 2 ratings.

4 Comments to "Fisherman’s farrow rib, de Lara Schmidt"

  1. 16 desembre 2013 - 4:17 pm | Permalink

    Como ya comente por otro canal. Preciosa!!!!

  2. 29 desembre 2013 - 12:27 pm | Permalink

    No passarà gens de fred el Manel, eh 🙂

Leave a Reply