A veure si em poso al dia…

In which the author shows three of the projects finished last summer: a Clockwork shawl by Stephen West, some crocheted bunting triangles he sent to Lucy of Attic24, and a little amigurumi cat called Mysio.

Fa dies que no he publicat cap apunt sobre projectes acabats i no perquè no n’hagi acabat uns quants… L’estiu, encara que no ho sembli, no és un obstacle per seguir teixint: afortunadament per als aviciats hi ha fibres amb menys llana (o sense) que es poden utilitzar sense que acabis convertint el fil en feltre a força de suar-lo i masegar-lo.

Clockwork

A aquestes alçades, insistir en la meva flaca pels patrons de l’Stephen West ja comença a cansar. En té un munt perfectament portables i molt fàcils de convertir en una peça totalment diferent només canviant-los els colors o el tipus de fil, tot i que darrerament ha començat a dissenyar uns patrons molt extremats que, ja ho dic ara, no crec que mai arribi a teixir (si més no, per a mi).

No és el cas del Clockwork: fàcil de teixir i fàcil de convertir en una peça més sòbria o més alegre només canviant els colors. Jo vaig optar per una combinació que ja havia utilitzat en un altre patró seu: Malabrigo Sock Cordovan i Socks de Greta and the Fibers en un to ocre. Molt punt tonto, això sí, però ràpid i senzill de fer.

Aquest va ser el resultat:

2013_westknits_clockwork_marro_03

 Si feu clic a la imatge accedireu a la pàgina del projecte, amb més detalls i fotografies.

Banderoles

No deixa de sorprendre’m la quantitat de gent disposada a compartir amb els altres el fruit de la seva inspiració. La Lucy d’Attic24 és una d’aquestes persones: patró de ganxet que fa o adapta, patró que comparteix de franc al seu blog. Com que he utilitzat algun patró i algun dels seus consells, quan va demanar si hi hauria voluntaris disposats a teixir unes banderoles i enviar-les-hi per decorar la fira llanera en què participava (Yarndale, més informació al seu blog: «Yarndale 2013: my story»), no m’ho vaig pensar dues vegades, vaig agafar quatre restes de llana que m’havien sobrat d’altes projectes i vaig teixir les cinc banderoles de la foto. Són poques, és cert, però des que vaig prendre la decisió de participar-hi no vaig parar de deixar-ho per a l’endemà i al final vaig haver de córrer.

banderoles_yarndale_bunting_02

(feu clic a la imatge per anar al projecte)

No vaig ser l’únic que hi va participar: al final va rebre més de sis mil banderoles des de trenta països

My Misio reloaded

He de reconèixer que em vaig apuntal al CAL de Wasel wasel quan estava a punt de començar, després d’haver-me estat mirant i remirant el projecte durant dies. Un dia pensava, «vull fer-lo»; un altre dia pensava, «tinc altres projectes, ja el faré més endavant». Però, finalment, m’hi vaig llençar de cap. No repetiré aquí la història d’aquest nino (la podeu llegir al blog de Wasel wasel: «La historia de My Mysio») i només us en mostraré el resultat. Està teixit amb DMC Natura Just Cotton i els habituals del blog el reconeixereu, ja que va ser l’encarregat de felicitar la darrera Diada.

mymisio_reloaded_05

(feu clic a la imatge per anar al projecte)

 

Encara a l’estiu hi va haver un parell de projectes més, però un encara no està bloquejat i fa de mal ensenyar, i l’altre és una sorpresa per algú que em sembla que no s’ho espera i no voldria donar-li cap pista.

 

Leave a Reply

1 Trackback to "A veure si em poso al dia…"

  1. on 7 desembre 2013 at 9:21 am