De cera

Tinc a mig escriure una altra entrada que començava dient, més o menys, que fa molts dies que no actualitzava el blog i no per falta de projectes, etc. Però vet aquí que com que fins i tot per escriure sóc mandrós, i la vida segueix el seu ritme independentment del que nosaltres fem o vulguem fer, ahir sense esperar-m’ho vaig tenir una sorpresa d’aquelles dignes de figurar en un blog com aquest.

Fa uns dies, la Iris de Mola coser va publicar una fotografia de la Cereria Subirà de Barcelona. Era la foto de l’aparador, decorat amb espelmes en forma d’objectes molt familiars pels que teixim. I justament ahir, l’aparador es va fer realitat: la meva cap va aparèixer al matí amb un paquetet que, va dir, contenia una cosa que només veure-la havia pensat que havia de ser per a mi:

2013-11-20_espelma

De moment, decora un dels prestatges de l’estudi. No sé si l’encendré, però… què fas amb una espelma, si no l’encens?

4 Comments to "De cera"

  1. 22 novembre 2013 - 2:10 am | Permalink

    Es q fa pena encendrer-la. Segur que a la prestatgeria hi queda molt bé 🙂

  2. 22 novembre 2013 - 7:34 am | Permalink

    La meva tieta elabora i ven espelmes artesanals precioses, però sempre diu que les hem d’encendre i gastar per a comprar-li més! Però és clar, una altra com aquesta no sé si la trobaries fàcilment d’aquí un temps!

Leave a Reply