El vestit de l’Ares

In which the author shows to his readers the dress he knitted for a knitting friend’s first baby, Ares.

Si cregués en el fat o en senyals, probablement no hauria arribat a teixir aquest vestidet de tants obstacles com vaig trobar, el Pinafore dress de Sarah Hatton.

D’entrada, no se’m va acudir fins a l’últim moment, tot i veure com la mare de la destinatària es veia cada dia més embarassada. Després, els entrebancs que vaig patir per aconseguir el patró —no he tingut mai cap problema en fer una compra per Internet: aquesta vegada, però, vaig haver de reclamar la compra, perquè excepte l’avís de cobrament, no vaig rebre res. Això sí, en compensació em van regalar dos llibrets de patrons més. Finalment, l’absoluta incapacitat perquè la peça mesurés, més o menys, el que el patró deia que havia de mesurar.

Per sort, un àngel de la guarda, la Marta, em va dir que li portés el patró i la mostra, i que ens el miraríem. En un quart d’hora em va refer el patró, amb les mesures pertinents, els punts que havia de muntar, els centímetres que havia de tenir cada secció, on havia de fer els minvats i com… en fi, que va refer el patró de dalt a baix.

Una setmana i mitja més tard, el patró estava llest i a l’espera de fer-lo arribar a la destinatària, la qual cosa finalment va succeir fa uns dies —no li vaig poder donar personalment, però espero que això no hauria estat possible sense espatllar la sorpresa, ja que no acostumem a coincidir.

Ara només falta veure-li posat a l’Ares!

pinafore_01_ares_01

Per teixir-lo he utilitzat la mateixa llana del patró, Rowan Baby Merino Silk DK, en colors Canteloupe (el taronja) i Sunshine (el groc). Seguint el consell de la Marta, vaig rematar la vora superior amb una vora amb punt de cranc.

La resta de dades i fotografies, a la pàgina del projecte: Ares’ Pinafore.

6 Comments to "El vestit de l’Ares"

 1. Cristina's Gravatar Cristina
  9 setembre 2013 - 10:34 am | Permalink

  Què superxuuuuliiii!!!

 2. 9 setembre 2013 - 4:04 pm | Permalink

  Miníssim! I en directe encara més 😀

 3. 10 setembre 2013 - 6:30 am | Permalink

  Quina cucada! Pels colors sembla un “polo” de gel de taronja i llimona, mmmm!

  Veig que els del Tiger s’estan fent rics gràcies a nosaltres i les seves ¿perxes? (se’n diu així?

Leave a Reply

1 Trackback to "El vestit de l’Ares"

 1. on 28 gener 2014 at 11:00 pm