Geysir stretch, d’Stephen West

El gran oblidat: el Geysir d’estiu que vaig teixir durant el mes d’abril. És un patró d’Stephen West que, quan vaig veure’l per primer cop, vaig decidir que no m’agradava. Però tenia unes troques de lli que havien caigut d’un altre projecte i quan buscava un patró per utilitzar-les, contínuament apareixia el Geysir stretch. Era igual la cerca que fes a la base de dades de patrons de Ravelry: el Geysir em perseguia. I vaig acabar donant-me i el vaig fer.

El resultat és lluny de ser espectacular; potser només és que ni el patró ni la combinació de colors m’entusiasmen. Però aquí el teniu, perquè pugueu jutjar-lo.

geysir_stretch_01_02

Ara toca trobar-li una sortida digna. Tinc alguna idea, però si teniu algun suggeriment, ja sabeu on escriure’l…

3 Comments to "Geysir stretch, d’Stephen West"

  1. 11 agost 2013 - 10:27 am | Permalink

    Jejeje, tentenc, de vegades un patró ens persegueix… i nosaltres, innocents, pensem que “triem” el que volem teixir. Ja, és clar!

    La combinacio de colors no és pas lletja, el turquesa blavós és un color ben preciós!

  2. 28 agost 2013 - 11:13 pm | Permalink

    Jo l’he vist en directe i a mi em va agradar. Però es que has posat una foto on encara no has rematat els fils, jijijiji. I la combinació de colors és molt maca 🙂

Leave a Reply