Mi planeta de lanas: 3r aniversari

Quan vaig començar amb les agulles i el ganxat, pensava que seria un vici solitari. Com n’estava, d’equivocat! Des de llavors he conegut un munt de gent, en persona o virtualment, que tenen el mateix vici. Algunes d’aquestes persones, fins i tot l’han convertit en negoci. És el cas de la Silvia, a qui no conec personalment però sí virtualment, que enguany celebra el tercer aniversari del seu projecte Mi planeta de lanas: llana filada i tenyida a mà per teixir. I per celebrar-ho ha organitzat un sorteig al seu blog i al seu compte de Facebook: aquest apunt servirà per felicitar-la però també per tenir més punts al sorteig.

Felicitats, Silvia!

Sin_t_tulo

2 Comments to "Mi planeta de lanas: 3r aniversari"

  1. 1 agost 2013 - 8:59 pm | Permalink

    Qué cambiado está esto! Hola, Ferrán! 🙂

Leave a Reply