Sweet dreams Teixicòmanes

In which the author shows to his readers his last finished project: Sweet dreams shawl, by Boo-knits, made with Madeline Tosh Merino Light Winter wheat for the traditional Teixicòmanes group summer KAL.

Aquest any em vaig oferir deixar enredar per organitzar el KAL estival de Teixicòmanes —la qual cosa no em va costar gaire, com saben els implicats. Com cada any, toca triar un patró entre les propostes que es facin, apuntar-se a l’activitat i començar el dia indicat, que fem coincidir amb el Dia Internacional de Teixir en Públic.

De propostes n’hi va haver de tots colors i estils, però la més votada va ser un xal molt bonic de la dissenyadora anglesa Boo-knits, el Sweet dreams, que té un element de dificultat afegit: porta granadura, que s’ha d’anar afegint a mesura que es teixeix (o, com fan algunes agosarades, enfilar tots els granets abans de començar… cosa que, quan n’has d’enfilar més de tres cents, fa que decideixes l’opció d’anar-los posant un a un).

Per tant, a la bogeria habitual d’escollir la llana, s’hi va afegir la bogeria per trobar les boletes adients, del color i de la mida que anessin bé a la llana.

La meva tria va ser un cabdell de Tosh merino light color Winter wheat que em va sobrar quan vaig fer-me el Barndom, i vaig triar tres granets diferents: uns de color palla, uns del mateix color una mica més fosc i l’interior platejat, i uns de color peridot i ambre. Aquests, que eren els més diferents, van ser els que finalment vaig escollir. I l’elecció no va ser dolenta. Vaig començar el dia 8 de juny i he trigat gairebé un mes a acabar-lo, no perquè sigui massa difícil, sinó perquè vaig haver de demanar més granets i van trigar uns dies a arribar. La part més dura és el tancament, ja que si es fa tal com diu el patró, es fa etern: parlo d’hores, d’hores per fer una única passada. Però ha valgut la pena.

Us en deixo un tast, i si voleu veure’n més, ho podeu fer a la pàgina del projecte a Ravelry.

Sweet dreams Teixicòmanes

Sweet dreams Teixicòmanes

 

"Sweet dreams Teixicòmanes", 5 out of 5 based on 1 ratings.

4 Comments to "Sweet dreams Teixicòmanes"

  1. 10 juliol 2013 - 5:00 pm | Permalink

    Divino!!!

  2. 11 juliol 2013 - 6:50 am | Permalink

    I tant que ha valgut la pena! Sempre ho dic, aquest xal és impossible que no quedi preciós.

Leave a Reply

1 Trackback to "Sweet dreams Teixicòmanes"

  1. on 13 juliol 2013 at 9:01 am