Echo beach, de Kieran Foley

In which the author shows to his readers the last shawl he’s knitted: Echo beach, by Kieran Foley, with Greta and the Fibers’ Maclace-600.

A final del mes de març, es va proposar al grup de Greta and the Fibers a Ravelry de teixir tots junts el xal Echo beach, de Kieran Foley. Feia temps que me’n mirava els patrons amb una mica de recança: són bonics, però em semblaven una mica complicats. Així que, com qualsevol excusa és bona per posar-se a teixir, em vaig apuntar al KAL.

Tenia ganes, a més, de teixir amb un color viu, brillant, càlid, i vaig triar una Maclace-600 de Greta and the Fibers en color groc safrà que em va agradar força.

Maclace-600 de Greta and the fibers

Maclace-600 de Greta and the fibers

El patró no té res de complicat, deixant de banda els desagullats. S’ha de dir, però, que aquests són molt més senzills de fer que no m’esperava, i que la por que tot es desfés i hagués de tornar a començar no tenia ni cap ni peus.

Vam començar a teixir l’1 de maig, i m’hi vaig dedicar força temps perquè volia acabar-lo abans de començar el KAL d’estiu de Teixicòmanes. Ho vaig aconseguir: el dia 7 ja estava bloquejat.

Un cop tancat, però, calia ajudar els punts desagullats a desfer-se, i no se’m va acudir altra cosa que gravar-me durant 30 segons estirant la peça perquè els punts anessin obrint-se…

La peça fa gairebé dos metres de llarg. No sé si rebater-la com a Duna o com a Yellow brick road… Aquí us en deixo un tast; la resta, a la pàgina del projecte: Echo beach.

echo_beach_shawl_01_08

Echo beach

En marzo se propuso en el grup de Greta and the fibers en Ravelry tejer el Echo beach de Kieran Foley. Como llevaba tiempo pensando que algún día tenía que atreverme con uno de sus patrones, y como no puedo oir la palabra KAL sin apuntarme enseguide, acabé tejiendolo. Por suerte, pude terminarlo antes del KAL estival de Teixicòmanes. Este que veis es el resultado. La lana es Maclace-600 de Greta and the Fibers.

Leave a Reply

2 Trackbacks to "Echo beach, de Kieran Foley"

  1. on 4 gener 2014 at 2:40 pm
  2. on 20 juliol 2014 at 9:37 am