Echo flower shawl

In which the author shows to his readers his last finished project: the Echo flower shawl, by Jenny Johnson Johnen.

Cada any, quan s’acosta l’estiu, a Teixicòmanes s’organitza un KAL —activitat que consisteix en què un grup de gent es posa d’acord per teixir alhora el mateix patró; en anglès knit-along (si és mitja) o crochet-along (si és ganxet), en castellà tejijunta i en català… bé, en català no hi ha nom: podríem dir-ne un teixim-tots-junts o un teixim-alhora

L’any passat, em vaig animar a participar-hi per primer cop i no me’n vaig desdir ni quan vaig veure el patró que havia guanyat la votació: l’Echo flower shawl, de Jenny Johnson Johnen, també conegut com orco flower o orco chal, un infern de calats, augments de dos i tres punts a nou, i unes boletes molt boniques de veure però una tortura alhora de teixir-les anomenades nupps. Vam començar tots junts el dia internacional de teixir en públic… i poc després vaig abandonar el projecte, avorrit de les cada vegada més llargues passades de 2 into 9 i 3 into 9, per dedicar-me a altres projectes.

Però s’acosta un nou estiu, i un nou KAL estival de Teixicòmanes que, a més, he organitzat jo, enguany. I no podia ser de cap manera que arribés el dia que començaríem amb el projecte de l’any passat sense acabar. Cap a l’abril el vaig reprendre i, aprofitant el cap de setmana llarg de la segona pasqua, el vaig rematar al maig.

I he de dir que el patiment ha valgut la pena. No m’agrada penjar-me medalles, però la combinació del patró amb la magnífica Basel-844 de Greta and the Fibers  (malauradement descatalogada) ha donat un resultat espectacular. Mireu les imatges aquí i a la pàgina del projecte i jutgeu vosaltres mateixos:

Xal Echo flower

Xal Echo flower

Ara, em sembla que m’estaré una bona temporada fugint de nupps, 2 into 9 i 3 into 9 com qui fuig de la pesta.

Este infierno de nupps, 2 into 9 y 3 into 9 es el resultado del KAL veraniego de Teixicòmanes de 2012: el Echo flower shawl de Jenny Johnson Johnen, tejido con Basel-844 de Greta and the Fibers. Un resultado espectacular para un patrón que, para mí, ha sido muy tedioso tejer. Ha valido la pena, pero tardaré bastante en meterme en nupps de nuevo…

"Echo flower shawl", 5 out of 5 based on 1 ratings.

4 Comments to "Echo flower shawl"

  1. 25 maig 2013 - 9:13 pm | Permalink

    És preciós, de debó, li has tret el suc màxim!

  2. mj's Gravatar mj
    26 maig 2013 - 8:02 pm | Permalink

    que bonico Ferran!

Leave a Reply