Pícnic?

In which the author shows to his readers the granny squares blanket he crocheted last month.

No tot és mitja a la vida del teixidor, a vegades també hi ha el ganxet. Durant força temps m’havia resistit a fer la típica manta de quadrats de l’àvia, però una acumulació de restes d’un acrílic amb el qual no sabia què fer, i les visites sovintejades al blog Attic24, em van donar la idea de fer-ne una amb el seu patró Summer Garden Granny square. El problema més important a què em vaig haver d’enfrontar va ser que no tenia prou fil per fer-la, la botiga on l’havia comprat ja no en té (només hi quedaven alguns colors) i que no en vaig trobar a cap de les botigues de Barcelona on, segons el fabricant, n’hi hauria d’haver. Finalment, vaig poder comprar-ne de tres colors més en una botiga de Jaén que també ven per Internet. El resultat ha estat aquest que veieu a la fotografia (en teniu més detalls a la pàgina del projecte: Pícnic?). Només falta rematar els caps del fil utilitzar per unir els 120 quadrats i ja estarà llesta per… una trobada teixicòmana a l’aire lliure, potser? Ja ho veurem.

Manta de ganxet

Pícnic?

2 Comments to "Pícnic?"

  1. El Shysh's Gravatar El Shysh
    6 maig 2013 - 7:42 pm | Permalink

    Is a rilly rilly want. Cos ai rilly rilly want
    Quan dallonses ens la canviem per una temporada.

Leave a Reply