Malabrigo march 2013

In which the author explains to his readers what is Malabrigo March and shows them the objects he knitted for MalMarch.

Una de les característiques que fan interessant el portal Ravelry és la possibilitat de fer-te membre de grups enfocats en un tema i compartir amb els altres membres del grup tant els projectes que vas teixint com el que penses d’aquell tema. De grups, n’hi ha a cabassos, i de centrats en temes ben normals a d’altres de delirants: n’hi ha de grups de teixidors, de marques, d’aficionats a una marca de llanes, de dissenyadors, de tècniques, de peces concretes, de reptes, de sèries de televisió, de música… fins a grups de gent que demana als membres del grup que resin per altres, d’opcions polítiques diverses (com podeu imaginar, en un portal nord-americà, la qüestió es resumeix entre republicans i demòcrates), etc. I sempre hi ha un grup o un altre que organitza una activitat a la que et pots apuntar.

Després de participar en aquella bogeria dels Ravellenic Games, ja no veig tan friqui apuntar-se a alguna de les moltes activitats semblants que s’organitzen periòdicament a Ravelry. El Malabrigo March és una d’elles, organitzada pel grup Malabrigo Junkies (el mot junkie podríem traduir-lo per ‘addicte’, i d’això es tracta: un grup d’addictes a les llanes de Malabrigo), i consisteix a teixir només amb llanes Malabrigo durant un mes tot allò que vulguis (i que puguis, és clar). Et pots apuntar a alguna de les propostes de patrons o pots anar per lliure, i tens també un considerable nombre de «concursos» als quals et pots presentar: des de la foto més creativa de l’stash a la millor combinació de colors o a la major quantitat de llana utilitzada. Una excusa com una altra per passar el temps i per fer anar les agulles (com si ens en fessin falta, d’excuses…).

Fins ara no hi havia participat mai, però enguany m’hi vaig animar. D’excuses en tenia: molta Malabrigo als calaixos i uns quants projectes pendents amb aquesta llana. A més, em vaig apuntar a un KAL d’un patró que feia temps que havia vist i que volia teixir i a un altre que, ves per on, resolia un dels projectes pendents que tenia, i també em vaig apuntar a algun dels reptes genèrics.

El resultat, a continuació:

Projectes Malabrigo March

Projectes Malabrigo March

De premis, no n’he obtingut cap ni un, excepte un distintiu que acredita que he teixit més de 800 metres de llana (902,5 m). Que no us sorprengui: uns quants participants han teixit més de 3.000 metres de llana…

MM 2013 800 meter award

 

"Malabrigo march 2013", 5 out of 5 based on 1 ratings.

Leave a Reply