Chalet Cowl

In which the author shows to his readers the Chalet cowl he knitted with a blend of merino and silk from Greta and the Fibers..

Per l’intercanvi de Nadal de Teixicòmanes de l’any passat, vaig teixir un coll amb Silk me worsted, un filat de Greta and the Fibers barreja de seda i llana merina. Aquella nit, la Marga portava un coll fet amb la mateixa llana, de color safrà: de seguida que el vaig veure, en vaig voler un d’igual. I li vaig demanar la llana del mateix color.

Quan anava a teixir-lo, però, em va semblar una mica excessiu copiar llana i patró. Vaig decidir improvisar el patró, però sense deixar de cercar-ne a la base de dades de Ravelry. Finalment, després d’algunes proves improvisades i de mirar i remirar patrons, vaig triar un patró força senzill: el Chalet Cowl de Susan Mills. Un patró senzill i que em permetia modificar-ne fàcilment la llargada (vaig muntar 180 punts en lloc dels 72 del patró) i teixir fins a quedar-me sense llana, perquè tenia la intenció d’utilitzar les dues toques de Silk me que tenia.

El resultat final el podeu veure a la foto (i si en voleu més detalls, a la pàgina del projecte). Finalment, un problema inesperat va provocar que només utilitzés una troca i un terç de la segona, però el resultat és igualment espectacular i encara el puc portar plegat per la meitat i embolicat dos cops al coll. Llàstima que el vaig acabar just quan arribava el bon temps i no l’he pogut estrenar: hauré d’esperar fins l’any vinent.

Chalet cowl

Chalet cowl

Leave a Reply