Barndom, d’Stephen West

In which the author shows to his readers one of his latest finished Stephen West’s shawl: Barndom.

Que m’agraden els dissenys de l’Stephen West no és cap secret i sempre en tinc un a les agulles o en llista d’espera. De tota manera, no li tinc una devoció total, ja que en algunes ocasions els seus dissenys no són res de l’altre món. No passa amb aquest xal, el Barndom, que tan bon punt el vaig veure em vaig proposar teixir-lo i, a més, amb els mateixos colors del que mostrava al patró. Malauradament, no vaig poder trobar un dels colors i el vaig haver de canviar per un altre, però el resultat és igualment bonic.

És un d’aquells projectes que van quedar penjats des de l’any passat, i que volia acabar tan aviat com fos possible: si podia arribar a estrenar-lo abans que acabés l’hivern, molt millor. Així que tan bon punt van quedar enrere les obligacions nadalenques, vaig tornar a agafar-lo i ja no el vaig deixar fins que va estar acabat.

La llana és Madelinetosh Merino Light, una llana molt suau tenyida a mà als Estats Units amb uns colors espectaculars. Els colors que vaig triar, de més fosc a més clar, són Fig, Rosewood i Winter Wheat (el groc). No estava gaire segur de com quedaria el segon, ja que té traces de color rosat, però al final combinava molt subtilment tan amb el Fig com amb el Winter Wheat. El resultat va ser un xal enorme (més de 2 metres de punta a punta), suau i càlid.

Barndom

Barndom

Leave a Reply

1 Trackback to "Barndom, d’Stephen West"

  1. on 10 juliol 2013 at 10:35 am