Els darrers i el primer

In which the author shows to his readers his last projects of 2012 and the first of 2013: two headbands for his nieces and a hat for his father-in-law. / En la cual el autor enseña sus lectores sus últimos proyectos de 2012 y el primero de 2013: diademas para sus sobrinas y un gorro para su suegro.

L’any passat vaig fer el propòsit de teixir una colla de regals per Nadal, però a l’hora de la veritat només en vaig teixir un, ja que la resta no tenia temps de fer-los. Dels previstos, aquests n’eren tres, però els vaig fer passat Nadal, amb l’esperança de tenir-los a punt per Reis. Els patrons són prou senzills perquè no tingués problemes per assolir aquesta segona fita.

Els dos primers (i darrers del 2012), són dues cintes per a les dues nebodes, que porten unes flors de ganxet i de mitja com a complement: Baby spring headband, d’Amy Andersen. Havia triat la llana (Cascade 220) i els colors, i la combinació «positiu-negatiu» —com va destacar l’If a Ravelry. Vaig tenir-les enllestides en dues tardes, més que res per la flor de cinc pètals: s’han de teixir els cinc pètals, fer-hi la vora de ganxet, teixir l’ull de la flor i cosir-ho tot.

Llanes2

El darrer (i primer del 2013) té una història més llarga. El Nadal del 2011 vaig teixir una gorra igual pel cunyat i la cunyada, i el sogre me’n van demanar una. Ha hagut d’esperar un any i unes quantes indirectes, però finalment està teixida. El patró és el Windschief de l’Stephen West (aquí i aquí hi ha alguns dels altres que he teixit), fet amb Malabrigo Merino Worsted Coco: un patró senzill, ràpid i agraït de fer, i una llana suau i molt agradable de treballar.

projectes_mitja7

En fi, que la carrera del 2013 ja ha començat. A veure si abans d’iniciar nous projectes (bé, a part d’un que ja he començat…), puc acabar-ne algun dels pendents.

5 Comments to "Els darrers i el primer"

  1. 6 gener 2013 - 7:04 pm | Permalink

    Nen, vas fort!

  2. 7 gener 2013 - 8:00 pm | Permalink

    Bravo bravo! Que xulo tot el que fas!

Leave a Reply