Nadal passat per llana

In which the author shows to his readers some aspects of his «yarnie» Christmas. / En donde el autor muestra a sus lectores lo que dio de si la lana estas navidades.

Aquest Nadal ha estat passat per llana. I no només pels regals que he teixit per la família; també per les nadales d’enguany, per alguns elements de «decoració» nadalenca, per l’intercanvi de Nadal de Teixicòmanes i per algun regalet rebut.

1. Els regals per la família: els que tenia previstos al final no vaig tenir temps de fer-los (mala planificació), però vaig poder utilitzar-ne alguns que ja havia acabat i que encara no tenien destinatari i fer-ne algun altre. La Cumparsita olímpica li ha tocat a la mare; el Haruni, a la sogra; el Rockefeller a la cunyada, i el Leftie, acabadet de sortir del forn, a la concunyada.

projectes_mitja6

2. La «decoració» nadalenca: estrelles i arbres per a les nadales; un arbre per la porta de casa (enlloc d’una corona); més estrelles per penjar del sostre; i el guarniment dels regals (que ningú no pateixi: declaro sota tortura que els vaig fer amb acrílic del basar xinès…). La idea de la decoració dels paquets amb llana no és original: vegeu «Gift wrap idea: yarn plaits», «4 ways to decorate your gift packages with yarn» i «Inexpensive gift wrap ideas using yarn».

2012_nadal

3. L’intercanvi de Nadal de Teixicòmanes: per segon any consecutiu he participat a l’intercanvi nadalenc del grup de teixidores i teixidors més trempat del món mundial, Teixicòmanes. Enguany es tractava de teixir alguna peça pel coll i espatlles (colls, xals i bufandes) i… què faig tornant a explicar-ho? Passeu per l’apunt anterior i ho sabreu.

4. Regals: sembla que la campanya al facebook «jo per Nadal només vull llana» va seduir algú. La concunyada s’ho va apuntar i m’ha sorprès amb… unes quantes troques d’acrílic i llana, a les quals haurem de trobar projecte (no, Aroa, no penso fer-li la gorra al sogre amb aquestes!).

Llanes1

4 Comments to "Nadal passat per llana"

  1. Cristina's Gravatar Cristina
    31 desembre 2012 - 5:22 pm | Permalink

    Artista, que ets un artista!!! :***

  2. 31 desembre 2012 - 6:10 pm | Permalink

    Afortunades totes, pero especialment la mare i la sogra, crec jo. Feliç Any Nou, carinyet!!

Leave a Reply