Greta and the Fibers fa dos anys

In which the author explains to his readers that Greta and the Fibers, his friend Marga’s hand-dyed yarn brand, is celebrating its second anniversary.

Logo Greta and the FibersNo em digueu agosarat, que no ho sóc gaire. Per això tendeixo a admirar les persones que, un dia de les seves vides, decideixen dedicar-se a alguna activitat completament diferent de les que havien fet fins llavors. La Marga és una d’aquestes persones: fa dos anys va començar a tenyir llanes a mà i a vendre-les amb la marca Greta and the Fibers, i avui està d’aniversari. Per celebrar-ho farà un sorteig, i aquest apunt és el requisit per poder-hi participar.

Però no és només això. Des que vaig començar a teixir, he anat acumulant una considerable quantitat de llana de Greta, ja que els colors que fa són espectaculars: siguin els més àcids, siguin els més neutres, tots tenen alguna cosa que els fa destacar. I en un entorn en què la competència és ferotge, aconseguir destacar no és poc mèrit.

A part d’acumular-ne, però, també n’he utilitzat per alguns projectes (no tants com podria). Fins ara només han estat xals (i me’n falten dos encara: un que està a mitges i un que tot just vaig acabar aquesta setmana i que encara no he fotografiat), però tard o d’hora cauran els mitjons, i una manta que també està en procés i que algun dia acabaré.

Projectes amb llana de Greta and the Fibers

Projectes amb llana de Greta and the Fibers

Per molts anys, Greta and the Fibers!

1 Comment to "Greta and the Fibers fa dos anys"

  1. 4 desembre 2012 - 12:19 am | Permalink

    Muchas gracias por el post, la verdad sea dicha mi cambio de vida laboral no fue una decisión voluntaria, pero si miro atrás les tengo que dar las gracias a mis antiguos jefes y compañeros de trabajo, que sin querer me empujaron a esta aventura que tantas alegrías me están dando.

Leave a Reply

3 Trackbacks to "Greta and the Fibers fa dos anys"

  1. on 6 desembre 2012 at 6:16 pm
  2. on 11 febrer 2014 at 10:02 am
  3. on 12 febrer 2014 at 10:34 am