Being Rockefeller

In which the author shows to his readers what came out from this year’s Westknits’ mistery KAL: Being Rockefeller.

Un projecte té una data d’inici i tots convindríem que, per tant, en té una de finalització. Però això no és sempre així. Hi ha una primera data de finalització del projecte, que és quan acabes de tancar els punts; una segona, quan el bloqueges; i una tercera, quan el fotografies. A vegades, entre la primera i la segona (o entre la segona i la tercera, que això varia segons els hàbits de cada teixidor) n’hi ha una altra: quan acabes de rematar tots els caps de fil.

Tot això m’ha passat amb el Rockefeller de l’Stephen West, el patró del mistery kal d’enguany: el començàrem el 13 de juliol i jo l’he acabat en dates successives. El 12 de setembre, vaig acabar de teixir-lo; l’1 de novembre el vaig bloquejar; i avui, diumenge 18 de novembre, l’he fotografiat.

I aquest és el resultat final de combinar un patró de l’Stephen West amb llana de la Marga (Greta and the Fibers socks) i llana Malabrigo Sock: un xal enorme que segurament no em posaré i regalaré a algú (podeu proposar-vos com a candidats als comentaris). I no, no penseu que el regalaré perquè no m’agrada: m’agrada, però el trobo massa extremat.

Jutgeu vosaltres mateixos amb aquesta imatge i amb les que hi ha a la pàgina del projecte: Being Rockefeller.

Westknits' mistery KAL 2012

Being Rockefeller

8 Comments to "Being Rockefeller"

 1. 18 novembre 2012 - 3:35 pm | Permalink

  Jo li veig un punt egipci, deu ser pel color i el disseny geomètric. Guarda’l per si mai et disfresses de Tutankamon per Carnestoltes, que al febrer fa fresca i l’agrairas per sobre els hombrus.

 2. 18 novembre 2012 - 6:46 pm | Permalink

  Doncs jo, que no soc fan de Mr West, trobo que ha quedat molt xulo 🙂 Si senyor. Jo crec que trobaràs alguna ocasió per posar-te’l

 3. 19 novembre 2012 - 7:10 am | Permalink

  Ragar-lo??? Mare meva després de la feinada… Sí és prou especial i suposo que costarà de trobar el moment però segur que hi ha un moment per a que em puguis gaudir. I si finalment, no t’hi veus… jo crec que sí li treuria profit:)))))

 4. 23 novembre 2012 - 1:30 pm | Permalink

  Doncs a mi m’agrada! Jo ja em visualitzo portant-lo…jejejej!!!
  Crec que el que el fa interessant és que sigui tan extremat
  M’ofereixo com a voluntària per portar-lo 😉

Leave a Reply

1 Trackback to "Being Rockefeller"

 1. on 2 desembre 2013 at 9:36 am