Reincidència

In which the author tells to his readers that he fell again in a Westknits mistery KAL.

No fa gaire matisava la meva addicció als dissenys de l’Stephen West amb una minicrítica —que, comparada amb la manca de crítiques amb què es reben els seus dissenys podria passar per crítica demolidora— i ara, ai las!, reincidiré

a) amb un dels seus dissenys i

b) en el segon mistery kal que organitza.

És a dir, que com que no en tinc prou amb queixar-me que els seus dissenys, a vegades, no són gaire originals, ara em torno a llançar de cap a teixir una peça que no sé com és (que d’això es tracten els mistery KAL).

El primer pas ha estat triar els colors: de seguida em vaig decidir per una Malabrigo Sock, color Cordovan, que tenia per casa, però calia trobar-li parella. Les candidates eren una Greta and the Fibers Socks en color marró-daurat, una Malabrigo Sock en color Tiziano Red (un vermell granatós) i una Malabrigo Sock en color Terracota (taronja). Totes tres combinacions feien molta patxoca, com podeu veure a les fotos, però teixides juntes ja no en feien tanta: vaig decidir fer una mostra per veure els colors teixits junts i mesurar la galga, i el resultat va ser la confirmació de la meva primera tria, que havia estat del tot intuïtiva. El vermell queda massa apagat, el taronja contrasta massa i el que hi combina del tot és el marró de Greta and the Fibers.

Ara ja només falta esperar a rebre la primera pista del patró… que ens ha d’arribar avui!

 

2 Comments to "Reincidència"

  1. 13 juliol 2012 - 3:33 pm | Permalink

    Noi, diuen que sarna con gusto no pica ( a no ser que sea lopi o xisqueta). Tu fes el que et vingui de gust.
    Respecte als colors, a mi m’ha passat amb els tres que estic teixint ara: junts fan patxoca pero teixits junts xirrien una mica massa.

Leave a Reply

1 Trackback to "Reincidència"

  1. on 18 novembre 2012 at 1:59 pm