24 hores teixint sense parar

In which the author explains to his readers what his stitch and bitch is doing next saturday: knitting together for 24 hours.

Si algú enregistrés les converses que tenim a les trobades, probablement acabaria fent-nos tancar a tots, perquè som capaços de convertir el detall més anodí en la més esbojarrada de les idees. I així va ser una tarda, en què parlant del World Wide Knit in Public Day (el güiquipí, en la intimitat), vam acabar organitzant una trobada per teixir durant vint-i-quatre hores seguides. Fins i tot vam intentar que els senyors del Guinness certifiquessin la fita, però no van ser gaire col·laboradors.

Ara, que això no ens ha aturat i aquest dissabte, a Llanàrium, hi haurà les 24 hores de teixir sense parar… i, ja que hi som, celebrarem el dia de teixir en públic. Servidor estarà més per la segona part, teixir en públic, que no per la primera: no em veig amb cor d’estar-me 24 hores fent anar les agulles. Però em posaré la meva samarreta commemorativa i aniré a donar suport a les valentes que sí que s’hi estaran tot un dia.

El detalls, al bloc de Teixicòmanes: feu clic a l’enllaç, que no costa res!

Logo de les 24 hores, per le Pak

 

1 Comment to "24 hores teixint sense parar"

  1. 15 juny 2012 - 5:54 pm | Permalink

    Uiiiii, quins nervis 🙂

Leave a Reply