Henslowe

In which the author shows to his readers the Henslowe he knitted.

Normalment, els knit-alongs (KAL, per abreujar) es planifiquen: algún proposa teixir una mateixa peça a partir d’un dia i durant un període de temps determinats, i la gent s’hi apunta. A vegades, però, els KAL sorgeixen improvisadament: algú teixeix una peça, algú altre decideix també teixir-la per la raó que sigui, més tard s’hi afegeix un altre teixidor… i abans que ningú se n’adoni ja tenim un KAL muntat.

No sé qui va ser primer, a Teixicòmanes, a teixir un Henslowe, però ben aviat els henslowes es van anar multiplicant a les trobades dels dimecres i fins i tot hi ha qui ha repetit el projecte. Al final, jo també em vaig animar a fer-ne un, amb una de les llanes que em van regalar pel meu casament: Greta and the Fibers Socks 217, de color verd. Tot i que el patró no és massa difícil, al començament em vaig embolicar una mica i vaig haver de desfer; més endavant, en alguna de les passades em van caure punts i encara ara no sé com vaig ser capaç de recuperar-los i tenir els punts necessaris; i encara, tot i estar avisat, vaig teixir unes passades de més (en realitat, el patró preveu aquestes passades: però la llana que utilitzava no tenia prou metres) i això féu que, a molt poc d’acabar la vora i tancar, se m’acabés la llana. Per sort, el cotó del basar xinès fa unes lifelines perfectes i vaig poder desfer fins abans de les passades de més i acabar com calia.

I mal que m’estigui el dir-ho, he de reconèixer que m’ha quedat força reeixit:

6 Comments to "Henslowe"

 1. 7 juny 2012 - 8:28 am | Permalink

  Mira que el Henslowe a mi no em diu res, eh, però no serà la primera vegada que acabo teixint un xal que, en un principi no m’agradava, perquè els meus companys teixicòmans n’han fet meravelles.

  Molt maco!

 2. 10 juny 2012 - 6:44 pm | Permalink

  T’ha quedat reways

 3. 11 juny 2012 - 6:46 pm | Permalink

  MOLT i molt xulu!! Jo encara estic acabant el meu..!

Leave a Reply