Ravelympics 2012

In which the author talks to his readers about the Ravelympics 2012.

Avui a Teixicòmanes en Pak ens posa un exemple que teixidora que fa que ens tranquil·litzem perquè, nosaltres, al cap i a la fi, no estem tan malament. O sí que ho estem?

De les moltes coses sorprenents que vaig descobrint cada vegada que entro a Ravelry i em dedico a donar-hi una volta, una que em dóna sorpreses contínues és la quantitat d’activitats que s’organitzen perquè hi participi tothom que vulgui. N’hi ha que, per la distància geogràfica, impliquen que les faràs sol o amb el teu grup i que tindràs contacte amb la resta de participants només a Ravelry; d’altres les organitza cada grup de teixidors i així saps que, almenys un dia a la setmana, t’hi reuniràs i podràs fer-la amb la resta.

La d’avui és de les primeres. Coincidint amb els jocs olímpics, s’organitzen a Ravelry els anomenats Ravelympics, que no és altra cosa que un seguit de competicions que duren el que duren els jocs olímpics i a les quals t’hi pots apuntar individualment o en grup. I de quina mena de competició es tracta? Doncs aconseguir acabar aquell projecte pel qual no trobes mai un moment, o fer una manta de quadres, o alguna peça per regalar, o començar el màxim de peces possibles (i teixir-ne almenys una tercera part), o gastar llana que faci més d’un any que tinguis guardada… Hi ha competicions a les quals pots presentar el mateix projecte (per exemple, un xal de calat amb una llana que hagis comprat fa més d’un any podria participar a tres competicions diferents: xals, calats i rebaixa d’stash); i n’hi ha algunes, com relleu modul·lar, que si hi presentes un projecte aquest només pot participar en aquella competició. Explicat així sembla una mica confús, però en realitat no ho és gens.

Teixicòmanes, com no podia ser d’una altra manera, s’hi ha apuntat amb grup propi. Però com que som un grup heterogeni, no tindrem un projecte comú, sinó que cadascú farà el que li vingui de gust. Fins i tot tenim un magnífic logo i un avatar que ens ha fet en Pakelshysh:

Team Teixicòmanes

I què faré, jo? Una de les característiques dels Ravelympics és que el que faci ha de significar un repte, i jo al final m’he decidit amb un repte que no sé si podré acabar (però per provar que no quedi): un xal, La Cumparsita, tot calat i, per complicar-ho una mica més, amb seda de Greta and the Fibers.

I que la força m’acompanyi, tu!

6 Comments to "Ravelympics 2012"

 1. 4 juny 2012 - 1:03 pm | Permalink

  Aix, i jo encara sense saber que fer 🙁
  Segur que pots amb La Cumparsita 🙂

 2. 5 juny 2012 - 6:33 pm | Permalink

  Vinga! Ànims amb la Cumparsita!

 3. 5 juny 2012 - 8:00 pm | Permalink

  Continuo sense saber què fer i invoco també als homes de les galaxies pa’que la força m’acompanyi.

Leave a Reply

1 Trackback to "Ravelympics 2012"

 1. on 28 juliol 2012 at 8:41 pm