Agulladdicció

Això ja no té aturador. Agulles llarges, agulles curtes, de metall, de fusta… m’he tornat addicte a les agulles. Una companya de la facultat deia que ella tenia molt clar que no provaria mai cap droga, perquè es coneixia i sabia que, si ho feia, s’hi enganxaria. Doncs amb les agulles m’ha passat el mateix: del ganxet a la mitja i de la mitja… a Costura!

Feia temps que em ballava pel cap aprendre a cosir una mica: de botons, algun n’he cosit, però d’aquella manera (de fet, n’hi ha que cauen al cap de res i n’hi ha que ni un terratrèmol èpic el faria caure!). Sabia que a Costura feien cursos, però eren de confecció; però vet aquí que el dia que se m’acudeix tafanejar el seu web veig que comencen a fer tallers de retocs de roba per a gent que no sap ni enfilar l’agulla. I apa, de cap que m’hi llenço: ho llegia dimecres dimecres 23 de maig i el curs el feia a l’endemà.

El taller és molt senzill i t’ensenyen a fer els retocs més habituals: cosir botons, cosir una costura que s’hagi desfet, agafar la vora d’uns pantalons, sargir, sobrefilar, cosir un pedaç i fer un trau. El material te’l proporcionen a la botiga, fins i tot un tros de tela a manera de camal de pantaló perquè el punxis, el tallis i li cusis botons i li facis costures a gust.

Ja ho sabeu, doncs: si no sabeu cosir ni un botó, aneu a

(cliqueu la imatge, no sigueu tímids!)

4 Comments to "Agulladdicció"

  1. 30 maig 2012 - 11:56 am | Permalink

    Una de les meves assignatures pendents… (Vaig aconseguir fer perdre la paciència a la meva santa mare quan me’n va intentar ensenyar )

    Algun dia, algun dia… 😀

  2. 31 maig 2012 - 5:02 pm | Permalink

    Es començar per això i…

Leave a Reply