Chadwick en verd

In which the author shows to his readers the first Chadwick he ever knitted.

Els que seguiu el bloc ja sabeu l’afició que tinc pels dissenys de l’Stephen West. És una afició amb matisos, però: no s’ha de perdre de vista que molts dels seus dissenys no són altra cosa que variacions de dissenys anteriors i, en alguns casos, gens atractius.

Però el Chadwick no és d’aquests i amb una bona combinació de colors pot quedar espectacular. Havia anat mirant què feien altres teixidors, però fins al març no em vaig decidir a teixir-lo: hi havia una combinació en gris i groc maquíssima, però no tenia llana d’aquests colors; a més, tenint en compte la quantitat de llana que tenia emmagatzemada, era absurd comprar-ne més. Vaig estar regirant els calaixos i finalment em vaig decidir per dos verds de Madeline Tosh Merino Light, el Moss (verd fosc) i el Filigree (barreja de verd clar, groc i blau cel). De la primera en vaig gastar 233,1 m i de la segona, 107,5 m.

El patró no és gaire complicat, però tot i això vaig cometre alguns petits errors al començament. Per sort me’n vaig adonar a temps i gairebé no es noten. L’únic però que li trobo és que no és gaire gran i que té una forma asimètrica que fa que sigui una mica complicat posar-te’l al coll i que quedi bé. Ara, tinc temps per anar-hi pensant fins que torni l’hivern.

Aquí en podeu veure algunes imatges (i, si teniu compte a Ravelry, podeu veure el projecte a: Chadwick en verd).

2 Comments to "Chadwick en verd"

  1. 28 maig 2012 - 9:10 pm | Permalink

    Que maco. Has dit Madelinetosh??? Mmmmmmm’encantaaaaaa

Leave a Reply