Petits projectes

In which the author shows his two last projects.

Hi ha projectes que, pel que he anat veient als fòrum i blocs de teixidors, se solen anomenar «de satisfacció immediata». Comparteixen la caracaterística que són projectes senzills, ràpids de fer (una tarda o dues) i que pots utilitzar de seguida que els acabes. Els dos darrers que he acabat són, precisament, projectes de satisfacció immediata: fundes per al mòbil.

En canviar de mòbil, les fundes que tenia van quedar obsoletes —eren massa estretes; i la que vaig comprar, a part d’aparatosa es va trencar el primer dia que em va caure el mòbil a terra (no em cau gaire sovint, que vaig amb compte, però de tant en tant… plaf!). Així que se’m va acudir teixir-ne una: vaig agafar el patró de «iPhone 4 pullover» i unes restes de Malabrigo i m’hi vaig posar. La primera versió era una mica estreta (el meu mòbil és una mica més ample que un iPhone) i la vaig repetir, augmentant els punts i, ja que hi era, repetint la trena a la part del darrere. El resultat el podeu veure a «Sensation and cables» i «Sensation and cables II».

Ara, que tan bon punt vaig començar a anar amunt i avall amb el mòbil tan ben abrigadet, vaig començar a preguntar-me què passaria quan vingués el bon temps. Una funda de llana en ple estiu? Sí, home! Vaig començar a remenar els patrons que tenia guardats per si de cas i en vaig trobar un per fer una funda per… bé, per a qualsevol cosa: «Easy Laptop, iPhone, Cell phone, kindle or camera Sleeve». I, per teixir-lo, res millor que un cotó que tenia guardat per un projecte que no vaig començar: Drops Safran. Ara, ben avait vaig veure que el resultat no quedaria gaire interessant, així que vaig abandonar el patró per jugar amb el punt baix: punt baix normal, punt baix teixit per darrere, punt baix teixit per davant, unes punxes d’alçades diferents i un remat de punt senzill. I vet aquí una «Funda pel telèfon».

4 Comments to "Petits projectes"

  1. 4 març 2012 - 9:38 pm | Permalink

    Apa, doncs les tres fundes són ben xules 🙂

  2. 4 març 2012 - 11:22 pm | Permalink

    Esto es lo más, fundas de teléfono de temporada, jejeje lana para el invierno y algodón para primavera y verano, Y luego pa que se queje tu teléfono.

Leave a Reply