Mitenes i mans calentes

In which the author shows to his readers the mittens he knitted: Coler, by Stephen West.

L’estiu passat vaig agafar una llana que m’havia sobrat, un joc d’agulles de doble punta i el patró de les mitenes Coler de l’Stephen West i em vaig posar a teixir. Volia provar de teixir amb agulles de doble punta, tècnica que, encara que no és gaire difícil un cop t’hi has posat, és una mica engavanyadora. També va ser la meva primera incursió en el teixit de trenes. Només vaig fer una mitena, amb l’excusa que era una prova i aquesta fou la meva primera aproximació als guants sense dits.

Això no vol dir que abandonés la idea de teixir-les, però altres projectes es van anar ficant pel mig i les mitenes van quedar ajornades. Fins fa quinze dies, quan de sobte se’m va acudir dedicar part de la llana Drops Karisma que havia comprat per un altre projecte a fer les mitenes. Aquesta vegada, però, vaig deixar de banda les agulles de doble punta i vaig utilitzar el mètode del magic loop, que he utilitzat altres vegades i el domino més.

El resultat, prou satisfactori, el podeu veure a continuació i a la pàgina del projecte. Val a dir que, aquests dies de fred, les mitenes m’han anat la mar de bé per tenir les mans calentes… i poder manipular objectes sense que em caiguessin a terra!

PD. I com que l’ase d’en Mora, de quantes veu s’enamora (que malament sona en català el culo veo, culo quiero… que tampoc no és que sigui música celestial), ja he rebut l’encàrrec de fer-ne un altre parell…

2 Comments to "Mitenes i mans calentes"

  1. 10 febrer 2012 - 5:36 pm | Permalink

    Macos, macos!

Leave a Reply