Brickstreet, i que arrribi l’hivern

In which the author shows his last throw: Brickstreet, by Stephen West.

Sí, yet another Westknits project, i què voleu que hi faci, si m’agraden els seus dissenys? Aquesta és la tercera manta que he fet, la primera en punt de mitja, i el cinquè patró d’Stephen West que teixeixo. La principal dificultat que hi he trobat és agafar els punts per fer la vora, més que res perquè és un munt de punts que cal agafar i la part central de la manta ja feia una mica d’embalum. La llana que vaig triar per fer-la és Drops Eskimo, una llana gruixuda, càlida i suau, molt fàcil de treballar —tot i que m’han dit que fa moltes boletes… Abans de començar vaig fer una mostra del motiu principal de la manta, per comprovar-ne la dificultat i també si la llana i les agulles triades donaven la tensió del patró.

Si mireu les dades de la pàgina del projecte, veureu que vaig trigar sis mesos a acabar-la… però no és ben bé així. El 14 d’agost ja tenia feta la part central, però amb la calorada que feia no venia gens de gust teixir una llana tan gruixuda i càlida com la Drops Eskimo. Després, un cop acabada, encara hi va haver una altra aturada fins que no vaig trobar el moment de bloquejar-la.

Ara, que estic contentíssim amb aquest projecte: no només perquè el resultat final m’agrada molt, sinó perquè aquests dies de fred està essent d’allò més útil.

Aquí us en poso algunes imatges, i podeu veure’n la resta de detalls a la pàgina del projecte.

2 Comments to "Brickstreet, i que arrribi l’hivern"

  1. 3 febrer 2012 - 11:33 am | Permalink

    Oh t’ha quedat preciosa! i té pinta de ser molt calententa!

Leave a Reply