Nadal sexy

Quan la Marga em va convidar a unir-me a Teixicòmanes, una de les primeres coses que em va explicar del grup era que per Nadal feien un amic invisible de regals teixits per un mateix. De seguida que vaig començar a reunir-me amb el grup, es va posar en marxa l’intercanvi, que tenia un tema molt especial: féssim el que féssim, havia de ser «sexyeroticopornograficofestiu».

En el sorteig, em va tocar fer-li el regal a l’Àngels, i no penseu que ho vaig tenir fàcil, no: pensar què regalar-li a algú que gairebé no coneixes i que sigui un regla… picant, té la seva dificultat. Finalment, però, vaig trobar el regal «ideal»: un tanga de ganxet, el Sexy G-string, que utilitza un patró de pinyes tant al frontal com al darrere.

Per fer-lo, vaig optar per un cotó vermell de la casa Katia (el Monaco Baby) i el vaig rematar amb un llacet de seda negra. En principi, el patró és senzill de teixir, però no estava gaire ben escrit i moltes vegades em vaig haver de refiar més de l’esquema dibuixat —que tampoc no era per llançar cohets— que no de la descripció escrita.

El resultat el podeu veure a continuació:

Sexy G-string

Els regals els vam donar a començament de gener en un sopar molt divertit al restaurant Govinda i, és clar, també n’hi havia un per a mi. La meva benefactora era l’Eva (aka Zeltia), col·lega bibliotecària que em va obsequiar amb les manilles i el fuet de set cues tot de color vermell rabiüt que podeu veure a continuació:

De regals, tots excepcionals, se’n van repartir força aquella nit: els podeu veure al resum de la trobada que l’Albis ha publicat al bloc de Teixicòmanes: «Sopar de Nadal i intercanvi catxondo».

"Nadal sexy", 5 out of 5 based on 1 ratings.

5 Comments to "Nadal sexy"

 1. 25 gener 2012 - 12:24 pm | Permalink

  Aiiiis Ferran, m’ha encantat aixó de vermell rabiüt, feia tant que no ho sentia 🙂

  Tot llegint el post pensava que els nois de la trobada s ho vàreu currar força, felicitats!!

 2. 26 gener 2012 - 6:25 am | Permalink

  Em va encantar aquest tanga i a més trobo que el color està molt ben encertat. Em diuen que és d’una botiga de llenceria fina i m’ho crec, et va quedar perfecte!

 3. 27 gener 2012 - 1:50 pm | Permalink

  Sisi, un tanga perfecte! M’agrada molt!

Leave a Reply

1 Trackback to "Nadal sexy"

 1. on 27 desembre 2013 at 10:31 am