Regals de Nadal

In which the author shows to his readers the projects he knitted and crocheted as Christmas presents.

Durant uns dies no he pogut ensenyar projectes acabats aqui, al bloc, perquè eren regals de Nadal i corria el risc que algú els veiés abans d’hora. Ara, passat Nadal i amb els regals repartits, puc tornar a emprendre les actualitzacions. Pel que fa a regals, n’hi ha alguns que ja els havia mostrat, com ara el xal Multnomah i el Dogbot. Els nous, foren tres gorres Windschief d’Stephen West (sí, el projecte que, de moment, he repetit més vegades!); dues bufandes Meadowbrook, també d’Stephen West; el xal Forest beauty; i una altra gorra d’Stephen West, la Piece out, acompanyada d’una bufanda a joc amb els mateixos colors.

Sembla que els regals van ser un èxit… si més no, no hi ha hagut cap queixa!

Aquí en teniu algunes fotografies; en podeu veure més i els detalls a la pàgina corresponent a cada projecte: Multnomah I, Dogbot, Bella del bosc, Ratllant el Piece out i Bufanda improvisada, Windschief (Malabrigo Windschief II i III, Georgina’s Windschief), First Meadowbrook i Yet another Meadowbrook.

 

3 Comments to "Regals de Nadal"

  1. Ramon's Gravatar Ramon
    17 gener 2012 - 5:27 pm | Permalink

    Ferran, ets una màquina!

  2. 23 gener 2012 - 1:10 am | Permalink

    Ostres Correcamins has estat extremadament ocupat amb els regals de Nadal/Reis!!! i molt productiu, felicitats per tants projectes!
    Qualsevol diria que téns accions a Can West!!

Leave a Reply