Llanàrium

In which the author talks about Llanàrium, a new yarn store that opened last saturday in Barcelona.

Aquesta paraula que a mi em sembla tan evocadora és el nom de la nova botiga de llana que s’ha obert a Barcelona, al número 20 del carrer d’Estruc. Es tracta del projecte de la Laia, laions a Ravelry, una de les companyes del grup de teixidores i teixidors que ens reunim els dimecres a la tarda.

La botiga es va inaugurar dissabte a la tarda, i no hi va faltar gairebé ningú, ni de Teixicòmanes ni de KCS. Teca i beguda per acompanyar i un munt de llanes diferents per portar-nos a la ruïna a tots plegats: Malabrigo, Cascade, Greta and the Fibers i segur que me’n deixo alguna.

Confesso, confesso que no vaig poder resistir la temptació d’emportar-me un parell de troques de Malabrigo cap a casa, i segur que en el futur pecaré més encara: les trobades de Teixicòmanes dels dimecres seran, a partir d’aquesta setmana, a Llanàrium.

Logotip de Llanàrium

(feu clic a la imatge per accedir al web de la botiga)

3 Comments to "Llanàrium"

  1. 21 novembre 2011 - 12:32 pm | Permalink

    Pecadors, tots som pecadors…

  2. 22 novembre 2011 - 11:59 pm | Permalink

    Jeje, moltes gràcies per la propaganda, ens veiem el diemcres! Una abraçada.
    Em faig seguidore del teu blog

Leave a Reply