El primer xal: Multnomah

In which the author shows to his reader the firs shawl he ever knit.

Un cop fets els cursos per aprendre a teixir, amb l’agosarament dels eixelebrats em vaig llançar a teixir un xal. I, com no podia ser d’una altra manera, no vaig optar per una peça senzilleta que només m’exigís teixir punt del dret i punt del revés, no: vaig optar per un xal amb calats.

El xal es diu Multnomah i l’autora del patró és Kate Elsa. El nom correspon a un comtat de l’estat d’Oregon pel qual sent una especial afecció. El xal té un cos de punt «bobo» amb espina central i una vora amb el motiu anomenat «Feather and fan». Per fer-lo vaig utilitzar una de les primeres llanes que vaig comprar, Drops Delight en tons verds i grisos.

El resultat final, a la pàgina del projecte i a continuació:

2 Comments to "El primer xal: Multnomah"

  1. Cristina's Gravatar Cristina
    9 novembre 2011 - 12:23 pm | Permalink

    Què apanyat. I què macu macu macu t’ha quedat! 🙂

  2. 11 novembre 2011 - 9:20 am | Permalink

    El primer chal?. Das miedo, jejejeje

Leave a Reply

1 Trackback to "El primer xal: Multnomah"

  1. on 16 gener 2012 at 10:35 am