Guerrilla de ganxet a Madrid

In which the author shares with his readers an article from the magazine S Moda on urban knitting.

A S Moda, d‘El País, han descobert l’urban knitting… perquè a Madrid la dissenyadora Estrella Archs ha organitzat una activitat de guerrilla de ganxet. Que abans se n’hagin fet a altres ciutats (com ara València o Barcelona) són només una anècdota sense categoria de notícia. Però l’article no està del tot malament i serveix per fer-se una idea de què és l’urban knitting. I la imatge amb què l’encapçalen es impactant:

Foto de Mike Piscitelli. Feu clic per accedir a la notícia

I no em puc estar de reproduir un fragment de la url de l’article: «agujas de coser lana». Què se n’ha fet de les «agujas de tejer», «de media» o «de punto» de tota la vida? Més que res perquè la llana no es cus, es teixeix… sort que a l’article no cometen el mateix error.

Vist «anca la miga Encarnita Alcázar».

Leave a Reply