Intercanvi de Nadal

In which the author explains what a swap is.

Una de les activitats preferides de les comunitats de teixidores i teixidors són els swaps o intercanvis. El mecanisme d’un swap és senzill: un grup de gent s’intercanvia obsequis fets per ells. Els intercanvis poden ser «pactats» —per exemple, un intercanvi de quadrats de mitja o de ganxet per acabar podent fer una manta— o «lliures» —és a dir, cada participant fa un projecte per regalar. Es fa un sorteig per aparellar els participants i normalment el regal és «secret»: hi ha un coordinador que, si cal, s’encarrega d’esbrinar gustos pel que fa a colors o el que calgui.

I vet aquí que s’acosta Nadal… i el grup de Teixicòmanes hem decidit fer un intercanvi. Però la proposta (prèvia a la meva incorporació al grup), és que el que fem sigui sexy, picant, calent, «porno», etc. Perquè, sí, amb agulles i ganxets no només es poden fer xals, mantes, jerseis i bufandes, no… i, si no, mireu només què hi ha a Ravelry amb l’etiqueta «mature content». O el darrer apunt del bloc de Teixicòmanes: «Knitting is SO sexy».

El meu projecte ja està en marxa. Tan en marxa que ja l’he hagut de desfer un parell de vegades per errors diversos. És clar que, de moment, d’imatges no en podré posar cap, però ja arribarà el moment.

 

Leave a Reply