Primers amigurumis

In which the author shows the first amigurumi he ever made.

La culpa no va ser del txa-txa-txà, ni ningú m’hi va obligar: un dia de cop se’m va acudir que podria treure la pols dels ganxets i fer algun ninotet per la neboda. Vaig començar a cercar informació per Internet, per alguns blocs dedicats al ganxet que coneixia, vaig firar algun llibre… i de mica en mica els primers amigurumis van treure el cap. Per si hi ha algú que no ho sàpiga, un amigurumi és un nino fet de ganxet a base de teixir esferes que es farceixen de guata o espuma (o qualsevol altra material per farcir) i es cusen les unes a les altres, tot i que hi ha tècniques per teixir-los d’una peça.

Dels tres que veureu a continuació, dos són fets seguint patrons del llibre Amigurumis : 20 robots para hacer a ganchillo, de Nelly Pailloux, i l’altre amb un patró també de Nelly Pailloux, disponible a la seva botiga en línia, La Fée Crochette. Podeu veure’n més imatges i detalls a les pàgines de cada projecte: Dogbot, Bigbot i Amigurumi Yoda.

3 Comments to "Primers amigurumis"

  1. Bego's Gravatar Bego
    28 setembre 2011 - 1:44 pm | Permalink

    Quina preciositat, Ferran!!!!! Què hem de fer per aconseguir un? Et puc subornar amb llana?????

  2. 28 setembre 2011 - 2:23 pm | Permalink

    Estic impressionada….

    (són requetemonos…)

Leave a Reply