6a guerrilla de ganxet

In which the author explains what does yarn bombing mean, in occassion of Duduà’s 6th crochet guerrilla.

Per via de les amigues de Mola coser m’assabento que aquest proper dijous Duduà ha organitzat la sisena guerrilla de ganxet. I què és una guerrilla de ganxet? Doncs és l’equivalent de les guerrilla knitting o yarn bombing que s’organitzen des de fa anys per mirar d’humanitzar espais urbans freds o degradats. En aquesta ocasió, la guerrilla es combina amb una acció de guerrilla gardening, un plantbombing per reclamar l’ús de l’espai públic en el marc del projecte Cultiu urbà: es penjaran bossetes fetes de ganxet o punt de mitja plenes de terra on s’hauran plantat plantes crasses a les tanques que hi ha al costat de la parada de metro de Bogatell.

I si encara no us ha quedat clar què és un plantbombing, aquí en trobareu uns quants exemples: «Plantbombing!».

Imatge del bloc de Duduà

Leave a Reply