Westknits Mystery Shawl KAL 2011: Earth & Sky

In which the author shows what he got following Stephen West’s directions for the mistery shawl kal.

Per ordre de data de començament, aquest és el segon projecte basat en un patró d’Stephen West. Aquest, però, tenia algunes particularitats: la primera, es tractava d’un KAL (vegeu la nota a l’entrada sobre Stephen West); la segona, es tractava d’un KAL en què no teníem el patró des del primer dia, sinó que se’ns anaven donant pistes setmanals per anar teixint. Primer de tot, els participants (més de dos mil) vam haver de triar la llana: després de dubtar entre Malabrigo Sock i Greta and the Fibers Socks em vaig decidir per tres troques d’aquesta darrera.

El KAL es va desenvolupar durant el passat mes d’agost: la primera pista va servir per començar la peça muntant els punts per a la vora en punt del revés i per començar a veure si la tria de colors era adient; la segona pista va servir per confirmar que haguéssim combinat bé els colors i començar a veure l’estructura del xal;  la tercera va servir per veure com seria el xal; i la quarta per acabar-lo, amb dues opcions a l’hora de fer la vora.

El disseny és força senzill, només té la complicació del teixit en intarsia i dels augments que coincideixen amb canvis de fil. En ser tot combinació de punt de jersei i punt del revés, tanmateix, a mesura que les passades es fan més llargues és més pesat de fer. Pel que fa a la vora, em vaig decidir per la primera opció (tota de punt del revés), afegint-hi dues passades de contrast amb els altres dos colors.

Podeu veure’n algunes imatges a continuació, i més imatges i detalls a la pàgina del projecte.

1 Comment to "Westknits Mystery Shawl KAL 2011: Earth & Sky"

  1. 20 setembre 2011 - 6:07 pm | Permalink

    Sin ningún tipo de duda, las mejores combinaciones que he visto son la tuya y la miá, ya se que queda feo que yo lo diga…pero caramba es lo que pienso.

Leave a Reply