Blue whale, el primer Westknits

In which the author shows his first Westknits project: Blue whale.

El Blue whale va ser el primer disseny d’Stephen West que vaig teixir. El vaig fer amb llana Socks de Greta and the Fibers i m’hi vaig trobar per primera vegada amb unes TYWYK (things you wish you knew): el començament del xal és un pèl complicat, i les instruccions escrites no les trobava gaire clares. Mentre el teixia, m’adonava que allò no podia ser com ho feia jo, però vaig tirar endavant. Més endavant, quan ja el tenia acabat, l’Stephen West mateix va publicar al seu bloc un tutorial per muntar els punts i teixir el començament del xal amb punt del revés («Garter tab cast on»). Malgrat això i que per un error de tensió em va sortir més gran que no m’esperava, el resultat final és molt bonic i segur que l’aprofitaré si el temps acompanya.

El podeu veure a continuació, i, si en voleu més detalls, podeu visitar la pàgina del projecte.

6 Comments to "Blue whale, el primer Westknits"

 1. 15 setembre 2011 - 2:59 pm | Permalink

  Maquíssim!

 2. Ramon's Gravatar Ramon
  15 setembre 2011 - 8:11 pm | Permalink

  Caram, Ferran. T’ha quedat perfecte.

 3. 18 setembre 2011 - 6:46 pm | Permalink

  Jo no sé la febre acrònima está aquí per quedar-se però és una tocacollonada haver de saber què diantre volen dir totes aquestes lletres.

Leave a Reply