Stephen West, Westknits

In which the author explains who is Stephen West.

Stephen West

Stephen West (imatge provinent del seu web, Westknits)

Un dels descobriments que vaig fer voltant per Ravelry va ser el del dissenyador Stephen West. Els seus dissenys es basen principalment en la combinació de textures i colors, mitjançant l’ús del punt de jersei, el punt d’arròs i el punt del revés. La majoria dels seus dissenys els poden vestir tant homes com dones, i tenen un aire contemporani que no tenen altres dissenys que trobes per Internet. A més, són fàcils de fer —tot i que, sobretot en el cas dels xals, arriba un moment en què teixir es fa una mica tediós.

L’Stephen publica els seus patrons al seu web, Westknits, i també es poden adquirir a Ravelry, on té pàgina pròpia com a dissenyador, com a membre i un grup de fans dels seus dissenys. A més, ha publicat dos llibres amb seleccions dels seus patrons (Westknits book one i Westknits book two) i n’està preparant un tercer que sortirà cap a l’octubre (Westknits book three, en podeu veure un avançament aquí: Westknits book 3).

De moment, ja he teixit tres dels seus dissenys i en tinc un mitges: Blue whale, Earth & Sky, Windschief, Coler i Brickstreet (enllaço les pàgines dels patrons, els meus projectes aniran apareixent al bloc). Sense comptar els que tinc a la llista d’espera!

West sap vendre’s, no només amb uns patrons que qualsevol pot trobar atractius, sinó utilitzant totes les eines que pot: cursos, presentacions o el knit-along¹ que ha organitzat aquest estiu amb el patró Earth & Sky, al qual s’hi han apuntat més de dues mil persones.

1. Un knit-along consisteix en què un grup de gent teixeix el mateix patró durant el mateix període de temps.

Comments are closed.

2 Trackbacks to "Stephen West, Westknits"

  1. on 19 setembre 2011 at 10:34 am
  2. on 25 setembre 2012 at 10:32 am